Ombyggnad pågår

Jag har slitit mitt hår, ja nästan, och jag har nu under tre timmar säkerligen haft malign hypertoni ty jag försöker designa om här. Jag gav mig in i html-djungeln och det var ju liksom rena rama grekiskan. Eller kräkiskan. Tapeten jag vill ha som bakgrund på sidorna hamnar på mitten mitt i texten till exempel. Kan någon komma hem till mig och fixa detta mot en flaska vin, GT eller något annat ur mina pärons lilla hylla?
Så länge har jag iallafall rett ut de allvarliga missarna. Lite tråkiga färger och så men det kommer bli bättre. Tror jag ska återgå till deckarnas underbara värld istället. För hälsans skull.

Annonser

10 svar to “Ombyggnad pågår”

 1. Den tjocke konsulten Says:

  Headern är personlig och fin, krånglar blogspots designer eller försöker du göra något helt eget?

 2. Karin Says:

  Jättejättefin header!!
  I love it!!

  Puss

 3. KatBat Says:

  dtk: Oh you’re back! Trevligt. Det jag försökte göra från början var att utgå från en mall jag hittat och göra om typ färger och så. Men det gick inte fantastiskt. Sedan kom jag på att det jag vill egentligen är att få til headern (vilket gick ypperligt med Mårds hjälp) samt ha sidobakgrund i form av en snigg tapet. Men när jag bråkat med det i ca två timmar så fick det vara….har väl ninte klistrat ihop bilden som man ska antar jag. Skit bakom spakarna it is.

  Karin: TACK! Rätt nöjd själv faktiskt! Men när jag kommer tillbaka till gbg så ska jag göra om den, lägga till en liten manick bara. Hoppas det blir lika bra då!

 4. Doktoranden Says:

  Headern är superfin! Jag kan för övrigt starkt rekommendera de färdiga mallar som finns på Finalsense.com (optimerade för just Blogger). Om du hittar någon fin och vill ha hjälp med att fixa till den mer personlig (aka bildmontage etc) så hjälper jag mer än gärna till.

  Du kan alltid jämföra min blogg med originalet så ser du hur jag modifierat det hela.

 5. KatBat Says:

  dok: jag började så, eftersom jag fått tips av dig tidigare om det. Men det gick liksom inte alls. =( Blev lite ledsen. Vet liksom inte riktigt var jag vill börja nu… Det jag vill mest är att få till vitbakgrund med svart text där jag skriver, sedan en annan färg alt. tapetmönster på sidorna som background. Kan du hjälpa?

 6. Doktoranden Says:

  kat, ja det kan jag. Om du ger mig en timme eller så ska du få ett exempel. Jag skickar ett litet mail när det är klart. Hold on.

 7. Marie Says:

  Djeez, att du vågar ge dig på det, I´m impressed. Min blogg är så jävelful att jag inte ens orkar tänka på det, men jag vågar verkligen inte ens försöka ändra på något, skulle garanterat klanta till det.

  Cool header jö!

 8. Mård Says:

  felåt om mina instruktioner var för röriga, de var i det tillstånd jag jönsar runt i för närvarande det tydligaste jag kunde uppbringa. MENEH. lycka till iaf. kram.

 9. KatBat Says:

  mary: JAg insåg att man på ett rätt enkelt sätt genom blogger kan fixa en hel hel del! I can show you, tex. header och liknande. Not hard. Testi testi för dig tycker jag!

  mårdisch: Inte rörigt alls, mest en trög slemklump i mitt huvud som inte kan diverse program serrö. Det har ju gått nu, så att du kan vara stolt! SLuta jönsa nu (fast jag tror itne du gör det egentligen). Kram

 10. Marie Says:

  Hur? Var? Jag vill inte så mycket med den, kanske bara byta lite färg – och inte riskera att tre års skriverier far åt pipsvängen. (I´m a very low maintenance kind of person, heh.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: