"Mc V-berg"

Ja, veckna jag trodde skulle bli fasansfull hade nog varit det om inte panodil och koffein hade gjort sitt. Det är förvånansvärt vad lite stimulering av certain receptorer kan göra för hälsan och humöret. Jag har faktiskt stått upprätt och avverkat lite patienter. Men så värst mycket kirurgi blev det inte, jag tyckte det var trevligare på ortopedsidan. Dels så kan jag ju lite sånt efter att ha blivit drillad i 3,5 vecka. Dels så satt ju V-bergs svar på McDreamy på den stolen. Leendes. Snygg. Lagom mogen. Skämtandes. Ironisk. Jag smälte. Stoppade in en snus, plattade håret och drog på lite färg på läpparna. Bara alldeles lagom. Jag är ju för pinsam. Men han skrattde ju faktiskt åt skämten mina.

För övrigt så har de vissa problemos med toaletter på det där stället. När jag nöjd satt mig ner så börjar det bubbla i toastolen. Bubbla! Reser mig lite granna. Hör att det spolar på toalettten intill samtidigt. Det bubblar lite till. Tänk jaccuzzi. Helt absurt.

4 svar to “"Mc V-berg"”

  1. Den tjocke konsulten Says:

    En egen McDreamy kan liva upp vilken arbetsplats som helst men snus känns tveksamt.

  2. KatBat Says:

    Hehe, du har ju rätt egentligen! Egentligen…men jag villl ju gärna hävda att jag icke är beroende liksom…*pfft*

  3. Czhillis Says:

    shit jag känner att jag inte har en aning om vad som hänt i ditt liv det senaste. men å andra sidan, du har bara plugg-körliv nu eller?

  4. KatBat Says:

    ch: närå, det finns tid till annat med. vem behöver sova? frågan är när andra har tid med mig=P

Lämna en kommentar