Hipp hipp!

Då kören var på rephelg fick syskonen mina som fyller 29 respektive 32 år idag varsin stämsång med texten Ja må de leva i present av mig. Hipp hipp hurra!

Helgen har varit ofantligt trevlig, jag har skrattat så tårarna runnit vid flertalet tillfällen. Hårdträning inför julkonserterna som går av stapeln vid första advent och ett ätande av icke denna världen. Ty vi sjunger och fikar. Så sattes L och jag på att toasta sittningen på lördagkvällen. Galant får jag nog ta och uttrycka mig med tanke på vår absolut helt ringa, obefintliga, förberedelse. Det är en underbar samling människor det ska sägas. Att humorn är på topp gör ju inte saken sämre. Oh, superman. Jag är så glad att jag hittade kören.

Ser att det varit över 10 000 besök på denna egocentrerade sida! Det styrker egot lite extra. Hur som helt är det otroligt roligt.

Annonser

4 svar to “Hipp hipp!”

 1. Dr Müller Says:

  ”O Superman” är ju en fantastiskt fin låt!

 2. Marie Says:

  Det där med körsång känns som nåt jag verkligen skulle vilja testa – morsan sjunger och galer i en sån och bara älskar det. (Jag har ingen vacker röst men är inte tondöv, och i en kör kanske man kunde sjunga utan att skämmas.)

 3. Doktoranden Says:

  Låter som en härlig helg. Härligt.

 4. KatBat Says:

  dr muller: ”oh jiiiiive”

  m: sannerligen, varje måndag är jag totalt slutkörd och vill eg. inte dit, men så, poff! kommer humöret tillbaka=) sjung vetja, sjung! bra för själen.

  doc: oh ja, men dagen var desto segare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: