”Vad sjukt att vi kunde alla ingredienser i kaviar”

Åh.

Jag är helt slutkörd. Tentan skrevs i halvrasande fart och den obligatoriska posttentalunchen intogs på Sjöbaren. Mumma. Tåget till Stockholm var en pina utan batteri på ipoden (hur dum får hon vara?) men en hejdundrarns fest som syskonen hade dragit ihop gjorde att jag ganska snabbt kunde glömma eländet. Brodern fyller de trettio imorgon och systern trettio och tre på samma dag. Jag drack bubbel hela natten och somnade senare än på länge. Happy.

Av någon outgrundlig anledning lyckades J få liv i mig med kaffe jag intog under täcket och vi tog en vända på stan. Så var det planerat en kväll med Fröken Mård för att fira litegranna. Vampire Lounge gjorde makalöst goda drinkar som avnjöts till femtiotalsdängor. Ditten och datten avhandlades och vem som är mest tant återstår väl att se så att säga. Det blev Debaser nästa och eder Kat var färdig för sängen. Men sällskapet hävdade att om jag åkte skulle jag verkligen bli tant i förtid så vad skulle jag göra? Om vi säger så här, jag sov gott även på en för kort schäslong inatt.

Jag drog med de tröttaste syskonen på  magnifik brunch tillsammans med S, I å J på Mosebacke. Livejazz med grym violinist och en sångerska med en röst jag nästa skulle döda för. Det är en lite dröm jag har, att få vara snigg å sjunga gamla jazzizar. Efter en runda på Stockholms stadsmuseum och filmutställningen där var det dags för snigeltåg igen. Jag sov och läste ut Patient 67. Herregud. Efter den så befästes ju min åsikt, att ”man aldrig är riktigt säker på om man sitter på dårhus” som någon äldre herre ska ha sagt någon gång. Så gick jag på tågtoaletten. Och den spolade av sig själv innan jag hunnit trycka på knappen. Paranoia.

Soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=8Jo6TSHiaQA

Annonser

3 svar to “”Vad sjukt att vi kunde alla ingredienser i kaviar””

 1. Mårr Says:

  oh my godd. Patient 67 är något av det konstigaste (och bästa) jag läst – nu känner jag att jag nog måste läsa om den, för jag fattade förmodligen aldrig hur det låg till ijängklien.

 2. Doktoranden Says:

  Måste lägga in en beställning till Bokus. Måste. Idag.

  Och dina dagar verkar ha varit av behaglig karaktär. När åks det iväg till sydligare breddgrader?

 3. katbat Says:

  mårr: hehe, det har diskuterats idag..och jag har nog kommit fram till vad jag tror..iallafall…

  dok: Do it! Filmen kommer snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: